Report za zápasu 4.kola KP (ps)

26.10.2014 21:46

GLADIATORS BRNO –PANAMA BRNO 6:1(1:0)

V tomto kole nás čekal náš treninkový sparing partner a tým,který s námi hrával dlouhá léta okresní přebor.

Oba tými se velmi dobře známe a tak nebylo nic,čím bychom se mohli překvapit.

Věděli jsme,že gladiátoři  jsou velmi běhavý tým a po posílení dvěmi hráči z jiných týmů vstupovali do zápasu s tím,že musí konečně bodovat,protože v tabulce měli gladiátoři před tímto zápasem 0 bodů.

Zápas byl zpočátku vyrovnaný,hlade měnili svoje pozice,ale mi si je stíhali přebírat a tak se nedostávali k nějaké větší šanci.

Bohužel opět naše zbytečná ztráta míče na útočné polovině poslala hostujícího útočníka do brejku a po prohození si míče mezi dvěma obránci obloučkem otevřel skore zápasu 1:0.

Po několika nadějných příležitostech na obou stranách se šlo to šaten.

Do 2.poločasu  jsme nastupovali s tím,že budeme vycházet ze zabezpečené obrany a pokusíme se některou příležitost z rychlého brejku proměnit.

Hra byla vyrovnaná a i po několika slibných příležitostech na obou stranách se skore neměnilo.

Postupně narůstaly fauly na straně glads a čekal se nějaký ten trestný kop.

Poté jsme dostali příležitost zahrávat 10-ti metrový kop,ale sadymu balon sjel po sálovce a skončil hodně nad.

Bohužel soupeř poté opět vstřelil branku a odskočil do dvoubrankového vedení 0:2.

Poté byl při individuální šanci faulován study,zřejmě nejlepší muž utkání a my dostali možnost dalšího zahrávání 10-ti metrového kopu.

Míč si postavil zdenálson a ukázkově poslal míč nechytatelně do pravého horního rohu hostující branky a snížil tak na 1:2.

Už už jsme sahali po vyrovnání,ale bohužel jsme opět inkasovali lacinou branku ,kdy soupeř z rozehraného autu napálil míč pod břevno 1:3.

Poté jsme po rozehrání rohu soupeře opě t zaspali,hostující útočník měl spoustu času si míč posunout a nechytatelně pod víko navýšil na 1:4 a my byli na ručník.

Poté jsme sáhli ke hře bez brankáře,ale výsledkem byla pouze naše křeč a soupeř dva-krát během krátké doby vsítil další 2 branky a stanovil tak konečný výsledek zápasu na hrozivých 6:1.

Sumasumárum:Opět individuální chyba dává možnost jít soupeři do vedení a poté se samozřejmě soupeři hraje lépe,když vede a může se soustředit na obrannou činnost a vyrážet do brejků.

Je to škoda,zápasy v kraji rozhodují maličkosti a soupeř už chyby dokáže potrestat.

Je potřeba se zamyslet a něco změnit,protože zápasy jsou jako přes kopírák a už to začíná vypadat,že platíme nováčkovskou daň.

Vyhledávání