Report ze zápasů 10.kola (ps)

10.11.2013 15:46

PANAMA-ARSENAL,,B“ 0:1 (0:1)

 

V tomto zápase jsme se utkali s rezervou divizního arsenalu a  čekala se vyrovnaná bitva.

V pošmourném sobotním počasí jsme začali opatrně a byl to spíše soupeř,který držel více míč a snažil se maximálně využívat urostlého útočníka na hrušce.

Po pár minutách se ale začala hra vyrovnávat a my si začali vytvářet šance,které však výborně vychytal hostující golman.

Naše obrana fungovala na výbornou a soupeř v podstatě neměl žádnou vyloženou příležitost,ale po jednom závaru a naší nedůslednosti soupeř na tři-krát dorážel míč,první dvě ještě peťan stačil pokrýt,ale na třetí dorážku už reagovat nestačil a soupeř se dostal v 15-té minutě do  jednobrankového vedení 0:1.

Poločas tedy skončil minimálním rozdílem a do druhé půle nezbývalo nic jiného,než pokračovat v aktivní hře a pokusit se už konečně překonat urostlého golmana arsenalu.

Druhá půle začala z nší strany tlakem a zavřeli jsme soupeře před jeho vápno,ale opět naše šance zůstali nevyužity,po golu volaly hlavně samostatné nájezdy macha3 a dvořiho a v 10-té minutě zikiho šance,když mu zřejmě nejlepší hráč zápasu study předložil přes dva bránící hráče přihrávku na zadní tyč,kterou bohužel pohrdl a trefil opět jen připraveného golmana.

Ke konci zápasu jsme sáhli ke hře bez brankáře,ale bohužel jsme z této výhody jednoho hráče nedokázali ani jednou vystřelit na branku soupeře,naopak po ztrátě míče uprostřed hřiště přišel naprosto zbytečný zkrat dvořiho,kdy doslova přejel hostujícímu útočníkovi holeně a vyfasoval za to právem červenou kartu.

Po chvilce se ale červenalo znovu,když šel  u rohového praporku do šprajcu se soupeřem sady a strhla se mela která vyústila ve vyloučení na obou stranách a oslabení týmu do následujícího zápasu proti rychlým pípám.

Závěr zápasu byl už nervozní a nám se už nepodařilo s výsledkem nic udělat a tak jsme smolně ztratili 3 body opět zásluhou naší mizerné produktivity.

Závěrem můžeme konstatovat,že bychom se opravdu měli začit věnovat nácvyku ať už rohových kopů,kdy se z naší výhody zahrávání stává spíše nevýhoda a hlavně přímých kopů,které jsou opravdu žalostné.

 

PANAMA-RYCHLÉ PÍPY 2:1 (1:0)

 

Do tohoto utkání jsme nastoupili oslabení o 2 vyloučené hříšníky z předchozího zápasu proti arsenalu a o zikyho,který po prvním utkání musel odejít plnit povinnosti ve velké fotbale s potápějícím se titanikem babicemi v okresním přeboru.

Byli jsme tedy jen se dvěmi hráči na střídání a to byla voda na mlýn pípám,kteří měli hráčů na střídání 5.

Hra byla vyrovnaná,ovšem nic pro oko diváka.Na promáčeném tečenému to byl spíše boj a moc šancí k vidění nebylo.

Občas se balon přibrzdil v kaluži nebo akcekončily špatnými přihrávkami.

Soupeř se snažil do hry od 10-té minuty zapojovat i brankáře a občas nebezpečně střílel.

V 15-té minutě si ovšem zřejmě nejlepší hráč tohoto utkání study vyměnil bleskově míčs machem3,který jej vrátil studymu na střed a ten jej předložil na zadní tyč jožkovi,pro kterého už nebyl problém zasunout míč za brankářova záda 1:0.

Takto skončil první poločas a do druhé půle se šlo s vidinou přidání druhé,pojišťovací branky.

To se také podařilo hned v 5-té minutě,kdy si mach3 vyměnil na polovině hřiště míč s karlosem a dlouhou kličkou do bekhendu nedal golmanovi píp opět šanci zasáhnout 2:0.

Od té chvíle ale přebral iniciativu soupeř a my nebyli schopni ani udržet míč na turfech,natož se dostat do protiútoku.

Pípy začali obléhat naši svatyni a jen díky výbornému peťanovi bylo skore stále 2:0.

V 10-té minutě ovšem po závaru před naší bránou zahrál nešťastně v pádu rukou mahoni a nepřesní rozhodčí odpískali penaltu.

Míč si postavil zatím nejlepší střelec okresního přeboru,ale naštěstí pro nás špatně seřídil mířidla a mířil nad branku.

Obrovská chyba potom přišla z naší strany,když předseda zbytečně napadal hostujícího zadáka,propadl a soupeř v přečíslení 4 na 3 zkušeně snížil na rozdíl jedné branky 2:1.

Posledních 5 minut měl soupeř obrovský tlak a opět jen zásluhou peťana,který zlikvidoval spoustu střel jsme urvali v tomto zápase všechny 3 body.

Vyhledávání